Izvor: tanjug
09.12.2022 u 13:45
0

PROGNOZA VREMENA ZA SUBOTU: Sutra natprosečno toplo, sledeće nedelje totalni PREOKRET!

U Srbiji sutra umereno do potpuno oblačno i natprosečno toplo, mestimično s kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskovima.

Jutarnja temperatura od 6 do 12, najviša dnevna od 9 na severu Vojvodine i istoku Srbije do 18 stepeni u centralnim i južnim krajevima zemlje, saopštio je RHMZ.

VREMENSKA PROGNOZA ZA 9. DECEMBAR: Oblačno i mestimično sa kišom, temperatura do 18 stepeni

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama i jak, južni i jugoistočni. Pre podne na severozapadu, a posle podne i uveče na zapadu, vetar će biti u skretanju na severni i zapadni. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Beogradu pretežno oblačno, povremeno s kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 12, najviša dnevna oko 17 stepeni.

U Srbiji u nedelju oblačno s kišom koja će posle podne i uveče, uz zahlađenje, na zapadu i jugozapadu Srbije, kao i na planinama, preći u sneg. Duvaće umeren, na severu i istoku i jak zapadni i severozapadni vetar. 

Tokom noći ka ponedeljku, uz dalji pad temperature, u većini predela doći će do prelaska kiše u sneg, izuzev juga Srbije, gdeće i dalje padati kiša. 

U ponedeljak u većem delu hladno, na severu Srbije suvo uz delimično razvedravanje i slab jutarnji mraz, u ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično sa snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača i u nižim predelima.

Na jugu Srbije toplije sa kišom, koja će tek uveče i tokom noći kratkotrajno preći u susnežicu i sneg. 

Uveče i tokom noći postepeni prestanak padavina. 

U utorak ujutro slab do umeren mraz, tokom dana pretežno sunčano i hladno. Zatim umereno do potpuno oblačno.

U sredu na jugu i istoku Srbije ponegde kiša i sneg, na planinama sneg, a od četvrtka u većini predela očekuju se nove padavine – kiša i sneg.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter