Izvor: ALO
08.07.2021 u 12:24
0

PRVI PUT ZA JAVNOST! Vučić otkrio kako je nabavio vakcine!

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, naglasio da ne razume zašto veliki broj građana Srbije ne želi da se vakciniše.

VAŽNO:

EKSKULIZVNO ZA HAPPY! Darko Mladić o porodičnoj tragedji: Nikada neću poverovati u priče da je Ana digla ruku na sebe!

TIODOROVIĆ UPOZORAVA: Četvrti talas korone je neizbežan

DRECUN ZA HAPPY TV: Kurtijeva politika je da se Srbi predstave kao nacisti novog doba!

KON: RIZIK 30 PUTA VEĆI ZA NEVAKCINISANE – NA VELIKIM SKUPOVIMA!

POSTKOVID KOMPLIKACIJE REŠAVA APLIKACIJA – Startuje od ponedeljka

– Mi imamo dovoljno vakcina, ali nemamo dovoljno vakcinisanih – rekao je Vučić i napomenuo da mu je, na početku pandemije korona virusa, Orban posavetovao da medicinsku opremu nabavi u Kini.

– Sedeli smo Babiš, Orban, Pelegrini i ja i počela je priča oko kovida. Onda sam se ponovo video sa Orbanom, tada nismo imali medicinsku opremu, respiratore pre svega, Orban mi je tada rekao „idi u Kinu, to je jedini način da se spaseš, samo požuri“.

To smo i uradili, a dobili smo i tokom pandemije od Mađarske opremu. Da nije bilo Orbanovih saveta, koga smo tada slušali i Babiš i ja, ne bismo obezbedili smo sve što je potrebno – kaže Vučić.

– Od Mađarske smo dobili pomoć i to ne zaboravljamo. Brzo smo radili i obezbedili vakcine za sve ljude. Imamo ih i danas pa ćemo da pomažemo i afričke zemlje. Imam strah jer vidim kako se situacija polako razvija u drugim zemljama i plašim se kraja leta. Imamo mi bolnice, vakcine, opremu, ali plašim se za ekonomiju – kaže predsednik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter