Izvor: tanjug
15.12.2022 u 08:34
0

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Izmenjeni režimi saobraćaja zbog radova

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75 na obilaznici oko Beograda, kod tunela Lipak i Železnik, danas je izmenjen režim saobraćaja zbog radova u tunelima od 7 do 17 časova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Saobraćaj se preusmerava sa leve na desnu kolovoznu traku, gde se odvija dvosmerno.

Na auto-putu E-75, kod petlje Trupale – Niš Jug, u zoni petlje Trupale najavljeni su radovi na rekonstrukciji mosta do 30. decembra.

Saobraćaj je preusmeren u desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu i odvija se dvosmerno.

Zbog radova na mostu, za saobraćaj zatvoren opštinski put ispod auto-puta, koji spaja Trupale i državni put II A reda broj 158. 

Alternativni putni pravac je preko Vrtišta.

Na deonici Lajkovac – Slovac, u zoni raskrsnice državnih puteva I B reda broj 27 i II B reda broj 361 izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na kišnoj kanalizaciji do 31.decembra od 7 do 16 časova. 

Radovi se izvode u dužini od 50 do 100 metara, a obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od petlje Malča do raskrsnice Prosek izmenjen je režima saobraćaja na delu puta  do 16. decembra.

Saobraćaj sa državnog puta II A reda broj 259 na 500 metara ispred sela Prosek iz smera Bele Palanke preusmerava se na državni put II A reda broj 224 ka Niškoj Banji, dok se saobraćaj na opštinskom putu Prosek – Malča obustavlja od mesta preklapanja sa trasom u izgradnji državnog puta II A reda broj 259.

Na deonici Zrenjanin – Ečka planirani su radovi na pojačanom održavanju, od zone ukrštanja državnog puta I B reda broj 13 i državnog puta II A reda broj 130 ka Zrenjaninu u dužini od 440 metara do 16. decembra.

Saobraćaj se odvija desnom kolovoznom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila, uz regulaciju mobilnim semaforima. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter