Izvor: Happy BSC
23.12.2022 u 11:06
0

REAGOVANJE PETKOVIĆA NA NAJNOVIJI KURTIJEV SPISAK ZA HAPŠENJE: „Zastrašujuće crtanje mete na čelo bratu i sinu predsednika Srbije“

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković istakao je da je najnoviji spisak za hapšenje najviđenijih Srba na kom se nalaze i najbliži članovi porodice Vučić, a koji je po direktnom Kurtijevom nalogu objavio poslanik Samoopredeljenja Armend Muja, zastrašujuće crtanje mete na čelo bratu i sinu predsednika Srbije.

PETKOVIĆ PODRŽAO VELIKI NARODNI SKUP: „10.000 Srba u Rudaru pokazalo da se zalaže za mir!“ (FOTO)

Petković je kazao da Kurti samo još maloletnog sina predsednika Vučića Vukana nije proglasio kriminalcem i stavio ga na svoju listu za odstrel.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Ovo je još jedan dokaz da postoje liste za progon Srba koje se prave u Prištini. Očigledno je da Kurti jedino zna za hapšenja i ubistva Srba kao svoje metode delovanja. Ovo je direktno ugrožavanje bezbednosti, kako porodice Vučić, predsednikovog brata i sina, tako i našeg naroda u pokrajini, jer im se ovakvim spiskovima direktno stavlja meta na čelo. Da li su oni zapravo te žrtve o kojima je pre neki dan govorio Kurti  i hoće li, kao što neće, reagovati neko iz međunarodne zajednice? – zapitao je Petković. 

Prema njegovim rečima, jasno je zbog čega se dan nakon veličanstvenog skupa srpskog naroda u Rudaru objavljuju ovakvi spiskovi i liste za progon. 

– Na ovaj način vidi se višestruka nervoza Vlade u Prištini zbog nemogućnosti da se drugačije suprotstavi srpskom jedinstvu i mirnom, demokratskom, nenasilnom otporu na barikadama, a skup je podržao i sam predsednik. Beograd sve vreme upozorava na postoje Kurtijeve liste nepodobnih Srba, iako njegovi pojedini funkcioneri to pokušavaju nevešto da demantuju. Neka se ne igraju srpskim glavama, jer će za svaku Kurti biti direktno odgovoran – zaključio je on. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter