Izvor: Tanjug
03.11.2023 u 16:37
0

RIK PROGLASIO PRVU IZBORNU LISTU: Proglašena izborna lista „ALESKANDAR VUČIĆ -SRBIJA NE SME DA STANE“

Republička izborna komisija proglasila je danas izbornu listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ za učešće na predstojećim parlamentarnim izborima 17. decembra.

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ: „Napadi na moju porodicu su napadi i na svaku srpsku porodicu“ (VIDEO)

Komisija je na današnjoj sednici utvrdila da je uz ovu listu predato 88 083 pravno valjanih potpisa birač koji podržavaju listu i da su se stekli uslovi da se lista na kojoj je 250 kandidata proglasi.

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević predao je juče u 12.00 časova listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ za izbore za narodne poslanike.
To je prva lista koja je predata i koja je proglašena za učešće na predstojećim izborima.
RIK je takođe doneo i rešenje o članu i zameniku člana koji će kao predstavnik ove liste ući u prošireni sastav komisije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter