Izvor:
13.10.2019 u 20:58
0

RIVLIN ZATRAŽIO OD PUTINA! Pomilujte osuđenu Izraelku!

Predsednik Izraela Ruven Rivlin zatražio je od lidera Rusije Vladimira Putina da pomiluje mladu Izraelku osuđenu na zatvorsku kaznu zbog posedovanja droge.

Nakon što je uhapšena na moskovskom međunarodnom aerodromu u aprilu jer je u njenoj tašni navodno nađeno 9,6 grama marihuane, 26-ogodišnja Naama Isahar osuđena je prošle sedmice na sedam i po godina zatvora.

Izraelski zvaničnici su nagovestili da bi Rusija iskoristila njen slučaj da se oslobodi ruski haker kojeg Izrael namerava da izruči u SAD.

U pismu upućenom Putinu Rivlin je označio rusku kaznu "teškom", ocenivši da će imati "duboko destruktivan uticaj" na život osuđene.

U kabinetu premijera Izraela Benjamina Netanjahua je rečeno da je i on o tome razgovarao sa Putinom.

Izvor: B92
Foto: PrintScreen putin.kremlin.ru

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter