Izvor: Tanjug
05.08.2022 u 16:47
0

S. KOREJA POBEDILA KORONU? Zvaničnici tvrde da već sedam dana nije bilo novih slučajeva zaražavanja!

Severna Koreja tvrdi da su se oporavili svi koji su se razboleli u toj zemlji otkako je u njoj potvrđen prvi slučaj koronavirusa.

Severnokorejski državni mediji preneli su da, sedmi dan zaredom, nije zabeležen nijedan slučaj „groznice“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Tokom prošle sedmice nije zabeležen nijedan novi slučaj groznice i svi oni koji su bili na lečenju u celoj zemlji su se oporavili“, prenela je severnokorejska KCNA.

Kako se dodaje, Severna Koreja je ušla u fazu stabilnosti, ali će „udvostručiti napore da održi savršenstvo u sprovođenju državne antiepidemijske politike“, prenosi Bi-Bi-Si.

Jasna poruka Gabrijela Eskobara Prištini: „Moraju da se započnu razgovori o formiranju ZSO!“

Severna Koreja, zbog nedostatka opreme za testiranje, koristi termin pacijenti sa „groznicom“, a ne zaraženi koronavirusom.

U ovoj zemlji prvi slučaj korona virusa zabeležen je u maju, a od tada je zabeleženo nekoliko slučaja „groznice“ i smrtnih slučajeva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter