Izvor: Tanjug
08.11.2022 u 18:12
0

ŠAMAR RUMUNIJE LAŽNOJ DRŽAVI Pred raspravu o viznoj liberalizaciji Ministarstvo spoljnih poslova podsetilo da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost tzv. Kosova!

Rumunija nije promenila svoj stav da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost tzv. Kosova, saopštilo je rumunsko Ministarstvo spoljnih poslova Rumunije uoči sutrašnje rasprave o liberalizaciji viza za tzv. Kosovo na sastanku Radne grupe za vize Saveta u EU.

Rumunsko ministarstvo naglasilo je za prištinski Lajmi da se u zemlji i dalje analizira stav Bukurešta po pitanju vizne liberalizacije za tzv. Kosovo, nazivajući ga pritom pokrajinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Stav Rumunije o liberalizaciji viza za Kosovo je još pod unutrašnjom analizom, polazeći od premise poštovanja neutralnosti EU prema statusu pokrajine“, navodi se u saopštenju rumunskog ministarstva.

Istovremeno naglašavaju da Rumunija namerava da doprinese povećanju uticaja EU u regionu Zapadnog Balkana.

„GRČKA NIKAD NEĆE IZNENADITI SRBIJU“ Dačić izjavio da je poseta Atini bila uspešna

Rumunsko ministarstvo je ocenilo da je tzv. Kosovo ispunilo sve kriterijume za liberalizaciju viznog režima od 2018. godine.

Sastanak Radne grupe Evropskog saveta EU biće održan sutra u Briselu kako bi se razgovaralo o pitanju ukidanja viznog režima za tzv. Kosovo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter