Izvor: Alo.rs
29.08.2023 u 11:20
3

SASTANAK U BEOGRADU: Predsednik Vučić sutra sa Lajčakom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

UŽIVO PREDSEDNIK VUČIĆ OBILAZI ZAVRŠNE RADOVE NA MOSTU PREKO MLAVE: Odlično je urađen posao za kratko vreme

Sastanak će biti održan sutra, u 12 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a nakon sastanka medijima će biti prosleđeno saopštenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SASTANAK U BEOGRADU: Predsednik Vučić sutra sa Lajčakom”

  1. Oni primaju novac ali ipak i pored toga kako im ne dosadi ,kako se ovaj Lajcak ne boji da ne dobije trombozu sedeci po avionima i nista ne radeci , valjda im je jasno da je Srbima odavno sve jasno , a mi, prihvatamo tu nakardnu igru da vidimo dokle to oni mogu da idu, dokle to ljudski um moze da bude raskosno idio….

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta prima ove majmune kad zna da su došli da nešto zamrse. S kim si takav si. Sve sami muljatori za rad veliker evropske (rum)unije,prave od istočo evropskih i balkanskih država geto u kome mogu da divljaju i eksperimente kolko im volja.Marš svi u lepu eu…j ……vam pas m….

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter