Izvor: BSC happy portal
05.01.2024 u 12:40
0

SINIŠA MALI ODGOVORIO VUČIĆU: Trebalo je da naučim da kod predsednika nema odmora čak ni za vreme praznika

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se nakon sastanka koji je jutros imao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Predsednik Vučić sutra sa srpskom decom iz Severne Makedonije

Naime, predsednik Vučić se prethodno našalio rekavši da se „Siniša posle dugog odmora, za koji on nikada neće priznati da je odmor, vratio sa Kopaonika, rešen da i dalje traži neradne dane“.

Ministar je na svom nalogu na društvenooj mreži Instagram na to odgovorio.

„Trebalo je da do sada naučim da kod predsednika Aleksandra Vučića nema odmora čak ni za vreme praznika. 😄 Malo se šalimo i u dobrom duhu nastavljamo da pravimo planove za nove projekte i dalji razvoj naše zemlje“, poručio je ministar finansija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter