Izvor: Happy BSC
21.02.2022 u 19:39
0

SINIŠA MALI: Smanjili smo nezaposlenost tako da u Beogradu danas imaju posao svi oni koji to žele

Kandidati beogradske liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, Siniša Mali i Aleksandar Šapić, razgovarali su sa omladinom o rezultatima u Beogradu u proteklih nekoliko godina.

Siniša Mali je istakao da su rezultati vidljivi na svakom koraku i to ne samo u centru grada, već u svakoj beogradskoj opštini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Smanjili smo nezaposlenost tako da u Beogradu danas imaju posao svi oni koji to žele, i ne samo to, oni imaju i više mogućnosti na tržištu ukoliko žele da promene posao“, naveo je Mali.

Prema rečima Siniše Malog veliki infrastrukturni projekti u Beogradu privlače sve više drugih investicija i još više turista.

„Nastavićemo da radimo na razvoju Beograda, kao što to činimo i sa mnogim drugim gradovima širom Srbije“, rekao je Mali.

„U Beograd dolaze mladi iz cele Srbije i regiona. Potrudićemo se da nastavimo sa razvojem građevinskih projekata i da utičemo na to da im nekretnine budu što dostupnije“, zaključio je Mali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter