Izvor: Tanjug
02.05.2023 u 20:06
0

SKANDAL U BRISELU! Kurti vređao žene samo zato što su Srpkinje! VUJIČIĆ: „DOŽIVELE SMO JEDNU VELIKU NEPRIJATNOST!“

– Doživele smo jednu veliku neprijatnost. Kurti i Besljimi su stalno dobacivali, nisu nam dali da govorimo, da nije bilo predsednika Vučića nastao bi haos. Prvo što je predsednik rekao kada smo ušle u prostoriju, koleginica Belović i ja, predsednik je rekao „Gdre ste moje Srpkinje sa srpskog Kosova i Metohije- tu je nastao totalni haos, zašto se koristi Kosovo i Metohija, „to nije deo Srbije“.

Već dve nedelje unazad oni vrše takav pritisak na upravljački tim.

Da predsednik nije ušao u svađu da nas zaštiti kao žene, pre svega, da nam da mogućnost da iznesemo onaj naporan rad koji je bio na nacrtu statuta – rekla je Danijela Vujičić nakon razgovora u Briselu.

NOVA RUNDA PREGOVORA U BRISELU: USVOJENA DEKLARACIJA O NESTALIMA!

Danijela Vujičić, koja je na čelu Upravljačkog tima za izradu Statuta ZSO, rekla je da su ga predstavili tokom dijaloga.

-Pored uvodnog obraćanja i 30 minuta koliko je EU dala, bilo je nemoguće predstaviti 67 članova i devet poglavlja- rekla je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter