Izvor: TANJUG
31.05.2022 u 07:20
0

SRBI SA KiM KRENULI PUT BEOGRADA DA PRUŽE PODRŠKU VUČIĆU: „Dok je predsednika Vučića, biće i Srba na Kosovu i Metohiji“ (FOTO)

Nekoliko autobusa sa Srbima sa Kosova i Metohije krenulo je rano jutros put Beograda kako bi podržali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će danas u Skupštini Srbije položiti zakletvu.

Srbi, koji su krenuli iz Kosovske Mitrovice i Leposavića između tri i četiri sata, rekli su da im nije bilo teško da rano ustanu i otputuju u glavni grad kako bi podržali predsednika, jer je, kako su rekli, on bio uvek uz njih kad im je bilo najpotrebnije i da očekuju da će i u narednom mandatu da se bori za interese srpskog naroda u pokrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oni nose transparente na kojima, između ostalog, piše „Predsedniče Vučiću, celo Kosovo i Metohija je uz Vas“, „Predsedniče, Hvala Vam što čuvate naše Kosovo i Metohiju“ i „Dok je predsednika Vučića, biće i Srba na Kosovu i Metohiji“.

BRUTALAN ODGOVOR NA LEKCIJE VIOLE FON KRAMON Ministar Vulin poručio je da je Srbija uvek bila na pravoj strani istorije, ŠTO SE ZA NJEN NAROD NIKADA NIJE MOGLO REĆI!

Očekuje se da će se oko 150 do 200 Srba sa KiM, koji su se sami organizovali, okupiti ispred Skupštine Srbije, gde će s njima biti politički predstavnici Srba u pokrajini, predstavnici Srpske liste.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter