Izvor: Happy BSC
18.12.2022 u 10:30
0

„SRBIJA GRABI NAPRED, NE GUBEĆI AMBICIJU DA POSTIGNE JOŠ VIŠE I BOLJE“: Evo kako je izgledala radna nedelja predsednika (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” kako je izgledala njegova radna nedelja.

„ZBOGOM SINIŠA I HVALA NA SVEMU!“ Vučić se upisao u knjigu žalosti u Muzeju Crvene zvezde (FOTO)

– Kako se bližimo kraju godine, neizbežno počinjemo da sumiramo rezultate i pravimo planove za 2023. Ponosan sam zbog toga što Srbija već ima rekordan priliv stranih direktnih investicija, iako se 2022. još nije završila, ali sam još ponosniji na to što i pored svih teških izazova – naša zemlja grabi napred, ne gubeći ambiciju da postigne još više i još bolje, napisao je predsednik Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodao je da razgovor sa kineskim prijateljima predstavlja bolju budućnost i razvoj Srbije.

– Sa kineskim prijateljima iz kompanije CRIC razgovarao sam o kapitalnim projektima koji će pozicionirati Srbiju na sam vrh po pitanju najviših standarda u oblasti putne infrastrukture, dok sam sa ogromnim zadovoljstvom prisustvovao otvaranju fabrike Toyo Tire, najsavremenijeg objekta ove vrste i jedine koju je ovaj globalni industrijski gigant otvorio na starom kontinentu, dodao je Predsednik Vučić.

Kao najemotivniji trenutak ove nedelje izdvojio je susret sa Srđanom Petrovićem iz Velike Hoče, kome su, podsećamo, pripadnici Kurtijeve policije zaplenili više od 40. 000 litara vina. 

– Susret sa Srđanom Petrovićem iz Velike Hoče bio je posebno emotivan. Njegova porodica predstavlja oličenje i našeg stradanja, ali i prkosa i ponosa sa kojim srpski narod ostaje na našem Kosovu i Metohiji. Zato nastavljamo da se borimo za Srbiju na najbolji mogući način, uz neumorno čuvanje mira i razgovore sa svim partnerima, kako bismo obezbedili što bolje uslove za rast naše Srbije i spokoj svih naših građana. Živela Srbija! – napisao je Vučić na Instagramu.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter