Izvor: Happy BSC
30.03.2022 u 11:12
0

SRBIJA NEĆE UVODITI SANKCIJE RUSIJI! Dačić je zbog ove izjave postao HIT u Rusiji, svi prepričavaju njegove reči

Srbija se neće pridružiti antiruskim sankcijama, jer je to u suprotnosti sa nacionalnim interesima republike, rekao je u intervjuu za ruski „Izvestije“ Ivica Dačić, predsednik Narodne skupštine (parlamenta) Srbije.

On je napomenuo da je zbog ovakvog stava Beograd pod snažnim pritiskom zapadnih zemalja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Naša odluka je duboko principijelan stav i proizilazi iz naših državnih i nacionalnih interesa. Smatramo da sankcije bilo kojoj zemlji ne mogu biti put ka bilo kakvom političkom rešenju“, objasnio je srpski političar.

On je podsetio da je Srbija bila pod sankcijama i devedesetih godina, a ovakav pritisak nije funkcionisao.

„Drugo, u pitanju su naši važni državni interesi, jer je reč o Rusiji, našoj prijateljskoj i bratskoj zemlji i narodu, sa kojim imamo izuzetno razvijenu ekonomsku, kulturnu i svaku drugu saradnju“, dodao je Dačić.

Šef parlamenta Srbije istakao i da Beograd, uprkos statusu kandidata za članstvo u EU, nije u obavezi da sve svoje odluke usaglašava sa Briselom.

„Pogotovo ako verujemo da to može biti štetno za našu zemlju, a sankcije Rusiji bi bile upravo takvo rešenje“, zaključio je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter