Izvor: SPUTNIK/POLITIKA
31.03.2024 u 16:41
4

SRBIJA U BRIKSU: Vučić pozvan da bude specijalan gost na Samitu organizacije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvan je da kao specijalni gost prisustvuje samitu BRIKS 2024, nezvanično se saznajeu diplomatskim izvorima.

Vest da je predsednik Srbije pozvan da prisustvuje samitu Briksa objavljena je i na Tviter nalogu „Briks news“ i nalogu Geo news.

Srbija je prva evropska zemlja koja je pozvana da prisustvuje samitu ove međunarodne, političko-ekonomske grupacije koja obuhvata važne svetske ekonomije: Rusiju, Brazil, Indiju, Kinu i Južnoafričku Republiku, Egipat, Etiopija, Iran i Saudijska Arabija.

Samit se održava u oktobru u Kazanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “SRBIJA U BRIKSU: Vučić pozvan da bude specijalan gost na Samitu organizacije”

  1. Sve što je prirodno to treba i raditi sve što je neprirodno ne treba raditi . BRIKS je najbolja stvar na svetu trenutno, samo da ga ne pokvare države u kojoj ima najviše korupcije .

    2
    1
    Odgovori
  2. Na primer može, samo kao primer , recimo Makron da plati nekoga da se nastavi sa kopanjem ruda i zlata u nekoj Afričkoj državi , da taj korumpirani Afrikanac kaže recimo , ma nama se to više isplati isplati , nemamo tehnologiju ili nešto drugo sa čim bi se vadio kod gradjana, takvim korupcionaškim stvarima i ljudima bi se BRIKS mogao upropastiti .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter