Izvor: Kurir.rs
17.07.2023 u 12:15
0

SRBIJA U NORVEŠKOJ IMA POUZDANOG PARTNERA: Ana Brnabić primila ambasadora Jelstada u oproštajnu posetu

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić primila je danas u oproštajnu posetu ambasadora Kraljevine Norveške u Srbiji Jerna Eugena Jelstada.

U srdačnom razgovoru, Brnabićeva se zahvalila ambasadoru Norveške na ličnom doprinosu unapređenju političkog dijaloga i sveukupne saradnje dve zemlje, saopštila je pres-služba vlade. Premijerka je ocenila da su odnosi dve zemlje izuzetno dobri i potvrdila spremnost za dalje jačanje dijaloga i povezivanje Srbije i Norveške.

Brnabićeva je ponovila da evropske integracije ostaju prioritet spoljne politike i strateško opredeljenje Srbije i izrazila zahvalnost Norveškoj na pomoci koju pruža našoj zemlji na tom putu.

POČINJE RASPRAVA O SMENI BASTE: Predlog za razrešenje ministra uputila Ana Brnabić

Ambasador Jern Eugen Jelstad poručio je da Srbija u Norveškoj ima pouzdanog i stabilnog partnera koji će uvek biti dostupan za svaku vrstu partnerstva i saradnje, navedeno je u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter