Izvor: kosovo online
30.06.2023 u 17:29
0

PAR ŠIPTARA ODLUČUJE SUDBINU SRPSKOG NARODA: SEVERNA MITROVICA hoće u KOSOVSKU ASOCIJACIJU OPŠTINA – SRPSKA LISTA USTALA PROTIV

Iz Srpske liste poručuju da je odluka o članstvu u Kosovskoj asocijaciji opština, koju je danas izglasala "nelegalna i nelegitimna" skupštinska većina opštine Severna Mitrovica ništavna i da je niko među građanima te opštine ne smatra relevantnom, jer Srbe, kako ističu, isključivo zanima formiranje Zajednice srpskih opština.

Ova odluka ima jedini značaj jer predstavlja dokaz jasne namere režima Aljbina Kurtija da nastavi sa eskalacijom situacije na terenu i izazivanje dodatne tenzije i služi interesu Aljbina Kurtija, a ne građana ove opštine – navodi se u saopštenju.

Srpski narod i građani Severne Mitrovice, ističu iz Srpske liste, nisu pokazali nikakvu želju za ovim članstvom, već je to, kako kažu, želja Aljbina Kurtija da pogorša stanje na terenu, i da izvrši dodatni pritisak na naš narod.

PRETUKAO ŠESTOMESEČNU BEBU I SILOVAO SUPRUGU: Produžen pritvor nasilniku sa Zvezdare

Poručuju da srpski narod iskljčivo zanima Zajednica srpskih opština. 

– Što se udruživanja tiče, naše građane zanima isključivo Zajednica srpskih opština, kao krovna institucija srpskog naroda koji će se udruživanjem srpskih opština u ovu instituciju zaštititi od režima Aljbina Kurtija, ili nekog drugog ko bi poželeo sutra da svoju političku karijeru gradi na represiji srpskog naroda – zaključili su iz stranke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter