Izvor:
06.12.2016 u 17:32
0

Stefanović poručuje: Srbija otvorena za investitore iz Azerbejdžana!

Srbija je otvorena za investitore iz Azerbejdžana i želi da im pruži sva uveravanja da su u njoj sigurni i bezbedni i da je ona stabilna zemlja, sa ekonomijom koja napreduje, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Srbija želi da otvori vrata svim budućim investitorima iz Azerbejdžana, koji u našoj zemlji mogu da otvore nova radna mesta za naše građane, ali i da ostvare profit", rekao je Stefanović na kraju dvodnevne posete Azerbejdžanu.

Ministar je naglasio da je naša zemlja, imajući u vidu dobra iskustva koja je imala sa azerbejdžanskim kompanijama, otvorena za investitore iz te zemlje i da želi da im pruži svako moguće uveravanje da su u Srbiji sigurni i bezbedni, da je ona stabilna i da ima ekonomiju koja napreduje.

Stefanović je sa visokim zvaničnicima Azerbejdžana razgovarao i o unapređenju saradnje u oblasti bezbednosti, policijskoj saradnji u borbi protiv organizovanog kriminala i terorizma, razmeni informacija vezanih za migracije i svim ostalim pitanjima koja mogu doprineti efikasnijem radu policije.

Tokom dvodnevne posete Azerbejdžanu Stefanović sastao se sa predsednikom te zemlje Ilhamom Alijevim, predsednikom azerbejdžanskog parlamenta Ogtajom Asadovim, ministrom unutrašnjih i spoljnih poslova Ramiljom Usubom i Elmarom Mamadajevim i ministrom za vanredne situacije Azerbejdžana Kamaladinom Hajdarovim.

Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter