Izvor:
06.12.2016 u 18:43
0

Vučić u SKUPŠTINI PORUČIO: Prošlo je vreme siledžijstva u Srbiji!

Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da je u Srbiji prošlo vreme siledžijstva, batinjanja, kao i laži i izbornih krađa zajedno sa ambasadorima, ali je konstatovao da je teško raditi u trenucima kada ne postoji nijedna vrednost, ili brojka, već je dovoljno da se izmisli šta ko poželi.

On je, odgovarajući na izlaganje šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića, rekao da ne treba da preti, jer nije fasciniran siledžijama.

"Siljdžijstvo više u Srbiji nećete moći da pokazujjete, a garantujem da više nijednu ženu nećete moći da udarate kao što ste to učinili u Narodnoj Skupštini", naglasio je Vučić dodajući da je napadnuta žena dala izjavu policiji u vezi sukoba sa "američkim eksponentom", kojeg je u Skupštinu uveo američki ambasador.

U moru laži koje je,kako je rekao, izneo Obradović, Vucić je pomenuo da je on smenio Dinkića, za razliku od tvrdnje da on i dalje sedi u vladi, dok mu je,kako je naveo, Obradović svojevremeno "ljubio ruku,kao i Koštunici". Vojni budžet je veći, a Obradović ocogledno ni to nije razumeo, naveo je VUčić,jeer,kako je ocenio, ne ume ni da čita budžet.

"Lakše je izmisliti i ponavljati laži, ići na proteste vojske i policije, kojih ima svuda,ali su u Francuskoj i Nemackoj, recimo zabranjeni. Aja sam ponosan što 95 odsto ljudi neće ni s vama ni s takvima koji protestuju protiv sopstvene države",porucio je Vucić.

Govorite o mojim prijateljima, navodeći Matea Rencija i Bojka Borisova, dodao je Vucić i potvrdio daoni jesu njegovi prijatelji te dato nema veze s tim dali su na vlasti.

"To su moji prijatelji, u tome se razlikujemo, jer ne odustajem od njih ni kada vise nisu na vlasti", rekao ej Vučić i dodao da će i uz Merkelovu biti uvek bez obzira na njenu poziciju.

Ali, kako je primetio, i "nemačka kancelarka Angela Merkel je nedavno rekla da je iz prošlih pojedinih izbora u Evropi i svetu videla da nije dovoljno da četiri godine radite najbolje za svoju zemlju, već da su, u vreme brzih informacija, dovoljne tri ili četiri laži da vas napadnu, a da ne možete da se odbranite". Kritikovao je zato "lošu atmosferu u društvu", te poručio daili će u budućnosti on proći kao "moji prijatelji Renci i Borisov",ili će neki drugi da se obeaćaju se nekih drugih mesta,a ne iz skupštine.

Tanjug
Foto:Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter