Izvor:
03.03.2017 u 17:32
0

SUPRUG MINISTARKE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Samo mi je rekla da je mnogo boli! (VIDEO)

Ranko Dejanović, suprug ministarke bez portfelja Slavice Đukić Dejanović koja je sinoć doživela tešku saobraćajnu nesreću u Grdeličkoj klisuri, jutros je došao u Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" kako bi sačekao svoju ženu.

Dejanović je u bolnicu stigao sa svojom ćerkom i porodičnim prijateljem, a vidno uznemiren za Kurir je rekao da se na kratko čuo sa Slavicom i da mu je ona rekla da trpi velike bolove.

"Dobro je za sada, stabilno je, svesna je, ali sad ćemo da vidimo, svakog časa treba da stigne. Ima bolove u desnom ramenu. Sedela je napred, na mestu suvozača, sreća da su se otvorili erbegovi", objasnio je Dejanović.

Podsetimo, ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović, koja je doživela saobraćajnu nesreću, prebačena je jutros iz Kliničkog centra Niš na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica", a njeno stanje je stabilno, potvrdio je dr Zoran Radovanović iz niškog kliničkog centra.

KOBAN DAN PO SLAVICU ĐUKIĆ DEJANOVIĆ Imala 2 UDESA! Pogledajte potpuno SMRSKAN AUTO u kojem je bila!

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter