Izvor: Novosti
16.12.2022 u 10:35
0

SUPRUGA UHAPŠENOG SRBINA, BIVŠEG PRIPADNIKA KOSOVSKE POLICIJE: Otišao po lekove, a završio u prištinskom zatvoru

Suzana Trajković, supruga sinoć uhapšenog bivšeg pripadnika tzv. kosovske policije, Slađana Trajkovića, oglasila se za medije.

– Suprug mi je juče popodne krenuo do apoteke da kupi lekove jer je dijabetičar i ima cirozu jetre. Pre par dana mu je izašao neki miom na glavi i zato je otišao po lekove. Čuli smo se telefonom negde oko 17 časova i rekao mi je samo da popijem kafu sa prijateljem i dolazim kući. To je bilo poslednje što smo se čuli. Zvala sam ga kasnije telefonom ali se nije javljao – ovim rečima Suzana Trajković (52), supruga bivšeg pripadnika kosovske policije Slađana Trajkovića (53) priča za medije šta je prethodilo hapšenju njenog supruga.

„KURTI NASTAVLJA LOV NA SRBE“ Petković o novom hapšenju bivšeg srpskog policajca na KiM

I dok ističe da je bila uznemirena što ne dolazi kući i što se ne javlja na telefon, kaže da je oko 22 sata otišla u regionalnu policijsku stanicu da se raspita šta joj je sa suprugom i da je doživela šok kada su joj saopštili da je uhapšen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Čekala sam tu bukvalno sat vremena da bi mi kasnije rekli da je odveden u Prištinu, da mu je određen pritvor od 48 sati i da je optužen za navodni ratni zločin. Pitala sam ih kako je i kada mogao da počini ratni zločin i da li bi ga primili u kosovskoj policiji da je počinio bilo kakav zločin, a radio je u toj službi od 2013. godine i sada kada je napustio oni mu stavljaju na teret nekakav zločin – ističe revoltirano ova žena koja je jutros krenula u potragu za pripadnicima Kfora i Euleksa kako bi suprugu poslala neophodne lekove.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter