Izvor:
11.10.2019 u 05:47
0

SUSRET DAČIĆA I CHI DONGJUOA: Dodatno unapređenje saradnje! (FOTO)

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se sa generalnim direktorom Organizacije Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu (FAO) Chi Dongjuom, koji boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji i izrazio uverenje da će tokom njegovog četvorogodišnjeg mandata saradnja Srbije i FAO biti dodatno unapređena.

Ministar Dačić je čestitao izbor na mesto generalnog direktora i istakao dobru saradnju koju naša zemlja ima sa FAO kao jednom od najvažnijih specijalizovanih organizacija u sistemu UN-a, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Generalni direktor FAO Chi Dongju zahvalio je na gostoprimstvu i izrazio posebno zadovoljstvo zbog činjenice da je on prvi generalni direktor FAO koji je posetio Srbiju. Složio se da Srbija i FAO imaju dugogodišnju uspešnu saradnju i izrazio spremnost da kao direktor FAO da svoj doprinos njenom intenziviranju i proširenju na nove oblasti, navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter