Izvor: Kosovo online
26.12.2022 u 08:47
0

SVEČLJA NE PRESTAJE, LAŽNE OPTUŽBE NA RAČUN SRBIJE: „Srbija mora da prestane sa organizovanjem nelegalnih kriminalnih struktura“

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja poručio je da barikade na severu Kosova moraju biti uklonjene.

OGLASIO SE SVEČLJA: „Tražili smo da NATO prebaci Pantića u pritvorni centar“

– Nastavljaju se Vučićeve igre. Prvo su rekli da je bilo sukoba u Zubinom Potoku koje je inicirala Policija Kosova. Kada su shvatili da su napali Kfor, žele da demantuju sve napade. Barikade moraju biti uklonjene. Srbija mora da prestane sa organizovanjem nelegalnih kriminalnih struktura koje imaju za cilj da destabilizuju Kosovo, naveo je Svečlja u objavi na Tviteru sinoć oko ponoći.



Pre nego što je Svečlja objavio ovu izjavu u kojoj tvrdi da je napadnut Kfor, iz ove misije je saopšteno da je njihova patrola dok je dežurala u okolini Zubinog Potoka čula i videla nekoliko pucnjeva u blizini, kao i da nema povređenih niti materijalne štete.  

Lider Srpske liste Goran Rakić izjavio je sinoć da nije bilo napada na Kfor u Zubinom Potoku i da Srbi na severu Kosova poštuju Kfor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter