Izvor: Tanjug
27.09.2020 u 11:33
0

Tramp u Pensilvaniji o sporazumu Beograda i Prištine: Grlili su se, bila je to divna stvar!

Američki predsednik Donald Tramp na predizbornom skupu u Midltaunu, u Pensilvaniji osvrnuo se i na sprorazum između Beograda i Prištine i ocenio taj sporazum kao svoj i uspeh SAD.

Tramp je poručio da je tim sporazumom spaseno mnogo života i to naveo, kao razlog zbog koga je nominovan za Nobelovu nagradu za mir.

SAZNAJTE I OVO…

JERMENIJA U RATU! Proglašena opšta mobilizacija!

BRNABIĆ: Evo kada se očekuje formiranje VLADE SRBIJE!

ŠARČEVIĆ najavio kada se škole vraćaju u normalne tokove: ČEKA SE VAKCINA!

DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE TOKOM NOĆI: Poginula DVA MUŠKARCA!

HARADINAJ U PRITVORU HAŠKOG TRIBUNALA! Ovo su OPTUŽBE protiv njega!

Kako je poručio u obraćanju biračima koje je objavljeno na YouTube-u, reč je o doprinosu u postizanju sporazuma između Beograda i Prištine i između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Izraela.

-Oni ubijaju jedni druge mnogo godina, jednostavno ubijaju jedni druge, ne slažu se- kazao je Tramp.

PROČITAJTE JOŠ…

DANAS JE VOZDVIŽENIJE ČASNOG KRSTA: Ovo niste znali o Krstovdanu!

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza!

PREŽIVELI UKRAJINSKI KADET: Sve je bilo kao u video-igrici!

KORONA U SVETU: Više od 33 miliona zaraženih!

Dodao je da je reč o neslaganju poput neslaganja između Palestinca i Izraela, uz konstataciju da su Beograd i Priština razlikuju po mnogo čemu, uključujući i religiju.

-Mi smo trgovali sa obe strane, tako da imamo izvesne moći. Rekao sam im, slušajte, hajde da postignemo dogovor, hajde da postignemo ekonomsko primirje i opšte primirje- poručio je Tramp u Pensilvaniji sa biračima podelio i svoj utisak o reakciji u njegovoj kancelariji posle potpisivanja sporazuma između predstavnika Prištine i Beograda.

-Oni su se grlili, bila je to divna stvar da se vidi, spasili smo mnogo života -poručio je Tramp.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter