Izvor:
16.04.2017 u 20:59
0

Trampov savetnik: SVE SU OPCIJE OTVORENE, SEVERNA KOREJA NAS PROVOCIRA!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/herbert%20mekaster.JPG?m=1492350534

Savetnik Američkog predsednika Donalda Trampa Gerbert Makmaster rekao je da su sve opcije na stolu za Severnu Koreju posle objave neuspešnog raketnog testa Pjongjanga.

Makmaster je dodao da SAD radi sa svojim saveznicima, sa kineskim vlastima da razviju niz opcija koje se tiču Severne Koreje.

Savetnik za nacionalnu bezbednost Bele Kuće rekao je da je neuspelo testiranje rakete Severna Koreja odgovara obrascu provokatinvog, destabilizujućeg i nasilnog ponašanja.

On je takođe nazvaorežim u Severnoj Koreji "neprijateljski".

Ranije u nedelju, Pjongjang navodno pokrenuo neidentifikovani projektil, ali je testiranje izgleda bilo neuspešno.

Prema podacima američkog Pacifičke komande, projektil je "eksplodirao gotovo odmah", dodajući da je tek treba da bude identifikovano o kakvom se projektilu radi.

Pjongjang je lanisranje rakete zakazao za ovu nedelju, kada se slavi jedan od najvažnijih praznika.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/tramp-un.jpg?m=1492345942
Podsetimo, ranije ove nedelje, Tramp obećao je rekao da će "voditi računa o" Severnoj Koreji, a Pentagon je poslao nosač aviona Karl Vinson ka Korejskom poluostrvu.
Vlasti Severne Koreje odgovorile su obećavajući "preventivne napade" u slučaju bilo kakve " američke provokacije", a da će ciljevi biti baze u Južnoj Koreji, Japanu i flota Karl Vinson.

Sputnjik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter