Izvor: BSC happy portal/Novosti
15.09.2023 u 11:01
5

„TREBA DA PATE I PLATE“: Kurti uputio surove pretnje Srbima iz Brisela (VIDEO)

Aljbin Kurti, premijer privremenih prištinskih institucija, pretio je Srbima na KiM na jučerašnjoj konferenciji koju je održao u Briselu. On je poručio da Srbi moraju da pate i plate.

HLADAN TUŠ ZA KURTIJA: Oglasila se EU, demanti iz Brisela na laži Prištine

– Mi ne možemo da nateramo gradonačelnike da podnesu ostavke. Legitimitet im je slab, ali ovi drugi nemaju nikakav. Ne mogu oni koji su izašli iz institucija sad da nam govore o tome. Ostavka je moralni, individualni čin. To je diktatorski mentalitet da nekoga terate na ostavku. Na Kosovu to ne može, ako može u Srbiji. Ljudi iz Srpske liste će da pate i plate za grešku koju su napravili. Srbi koji su se integrisali žive dobro. Oni koji nisu žive loše.

Ove pretnje rezulirale su prebijanjem srpskih mladića Andrije (24) i Mihajla (19) Micić od strane tzv. kosovske policije. Mladići se trenutno nalaze u bolnici.

Ovakvo nasilje i pretnje koje je iz srca Evropske unije našim sunarodnicima na KiM uputio Kurti, rezultirali su dodatnim strahom i uzmenirenjem naroda u južnoj pokrajini.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “„TREBA DA PATE I PLATE“: Kurti uputio surove pretnje Srbima iz Brisela (VIDEO)”

  1. Требао је да труне криминалац у затвору. Али Бог све види, па и њега ставља на искушење које његов малецки мозак није у стању да схвати. Али стршљен спашен. Ми старији то можда нећемо доживети, али наши млади ће се шетати Призреном!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter