Izvor: Novosti
04.01.2023 u 19:15
0

„U CIRKUSU NEMA NI VUČIĆA, NI VUKA“ Vučićev odgovor na skandalozni tekst nemačkog „Cajta“ – „To im je lekcija za sva vremena“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na današnjoj godišnjoj konferenciji reagovao je na skandalozan tekst nemačkog "Cajta".

– Kažu da moram da uvedem sankcije Rusiji. E pa baš vam hvala što se tako mešate u naše stvari. Kažu moram da pregovaram. A mi pregovaramo, a trebalo je da ih izveste Lajčak i Borelj. Sa njihovim bahatim derištem. A taj Luderer, što je pisao tekst, ne piše da moraju da udare na mene zato što imam kuće i račune u inostranstvu. Ja to nemam, meni to ne treba i ne interesuje me. Moj san i život je Srbija -rekao je predsednik.

SRAMNI TEKST NEMAČKOG „CAJTA“: EU mora oštro sa Srbijom, Vučić da plati cenu svoje politike

– Sve se svodi na moju politiku, slobodarsku i nezavisnu politiku. Da vam ispričam ovako. Moju ćerku sam pre nekih 15 godina vodio u cirkus. Vukana još nisam. Ali sam zapamtio koja je najveća životinja. To je slon. A najjači je tigar. Ja sam se u cirkusu nagledao i slona i tigra. A kada govore o pripitomljavanju Vučića, ja još vuka nisam video u cirkusu. Ni vučića ni vuka. To im je lekcija za sva vremena – zaključio je Vučić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter