Izvor: Novosti.rs
25.09.2023 u 17:33
1

U manastiru Banjska EULEKS i KPS legitimišu hodočasnike iz Novog Sada

U manastiru Banjska od jutros je u toku pretres manastirskog zdanja u kojem su hodočasnici iz Novog Sada, zajedno sa monasima, proveli besanu noć posle jučerašnjih oružanih incidenata kada su pripadnici KPS pokušali da uklone barikade koje je na ulazu u Banjsku postavila grupa naoružanih Srba i kada su život izgubila trojica Srba i jedan albanski policajac.

Kako mediji prenose legitimisanje i uzimanje izjava od hodočačasnika sprovode zajedno pripadnici KPS i EULEKS-a. Za sada, prema našim informacijama, proces provere protiče korektno i bez maltretiranja.

„NE ISKLJUČUJEM NOVE INCIDENTE“: Aleksandar Gudžić kaže da se u Banjskoj oseća strah (VIDEO)

Očekuje se da po završetku provere grupa hodočasnika iz zadužbine srpskog kralja Stefana Uroša II Milutina (1313.g) bude ispraćena do administrativne granice prema Srbiji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “U manastiru Banjska EULEKS i KPS legitimišu hodočasnike iz Novog Sada”

  1. A zašto EULEKS I KFOR ne provere sve one koji su došli iz Albanije u Srbiju na KiM od kada nam je otet deo zemlje . Ne mogu oni biti tu jer je deo Srbije otet na kriminalan način i nisu dobili od Srbije ni boravak ni prebivalište, uostalom ako neće oni pozabaviće se Srpske institucije kada povrate sve , pa da vididmo šta se tu dešava i koliko ima starosedeoca , došli divlji oterali pitome na to liči lažna država, a sada još hoće i da ubijaju mada to rade sve vreme i ne samo to već vade i organe .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter