Izvor: Kurir.rs
25.09.2023 u 16:53
5

OVO JE SRBIN KOJEG JE UBILA KURTIJEVA POLICIJA: Igor je bio vozač saniteta, a za sobom je ostavio dvoje dece (FOTO)

U vatrenom obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradala su trojica Srba.

Igor Milenković (50) je otac dvoje dece, a radio je kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “OVO JE SRBIN KOJEG JE UBILA KURTIJEVA POLICIJA: Igor je bio vozač saniteta, a za sobom je ostavio dvoje dece (FOTO)”

  1. Trebalo bi svakog onog ko želi rat, recimo kao što je Kurti sa pomagačima iz sveta, pravac u zatvor, jer evo šta se dobija i na jednoj i na drugoj strani, mrtvi ljudi , isto kao što se obične ubice stvaljaju u zatvor tako treba i sa ovima , to bi trebale UN da uvedu u svoje Zakone .

    1
    0
    Odgovori
  2. Neka ih sve andjeli čuvaju a o ovima što žele rat neka Bog odluči o njima , nema opravdanja niti postoji bilo kakav valjan razlog za ubijanje . Ponovo sve na UN od počteka do kraja, pa da urade UN ono što nisu na početku a to je da ih niko nije pitao i da su kradom od njih bombardovali pod lažnim izgovorima jednu državu a to je Srbija i oteli joj deo njene zemlje, ne mogu se UN praviti lude jer nisu lude .

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter