Izvor: Zubin potok/BSC Happy
24.09.2023 u 15:56
1

UDARNO! GORI SVE: „KOSOVSKA POLICIJA“ saopštila DA SU ELIMINISALI JEDNOG NAPADAČA!!!

Kosovska policija upravo je potvrdila da je u razmeni vatre kod Banjske ubijen jedan od napadača.

U svom poslednjem saopštenju policija navodi da je situacija na severu Kosova i dalje napeta.

– Situacija na severu zemlje, tačnije u ataru sela Banjska i dalje je napeta, kriminalne grupe s vremena na vreme napadaju policijske jedinice na terenu, koje, uprkos napadima na njih, nastavljaju da se angažuju u stvaranju perimetra bezbednosti, u interesu smirivanja situacije, obezbeđivanja bezbednosti i vladavine reda i zakona na Kosovu – navodi se u saopštenju.

– Značajan broj profesionalnih napadača, maskiranih i uniformisanih u raznim uniformama, naoružanih teškim naoružanjem, granatama, vojnim vozilima (zolama), nekim oklopnim vozilima, eksploatiše različite privatne prostore i objekte, uključujući i ui oko manastira Banjska, da izvrši kretanje, sklonište i položaj za gađanje iz oružja na policijske jedinice PK. Policijske jedinice prema situaciji i opasnosti koju predstavljaju sporadični napadi kriminalnih grupa, u njihovu odbranu i građane tog područja, prinuđene su da odgovore kriminalnim grupama, pri čemu je, prema dosadašnjim saznanjima, jedan od napadača likvidiran – dodaje se.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UDARNO! GORI SVE: „KOSOVSKA POLICIJA“ saopštila DA SU ELIMINISALI JEDNOG NAPADAČA!!!”

  1. Pa kurtijeva muljaza on sve organozovao i policíu i krim grupu sve u cilju da srbe optuzi zs nered s on je za demokratiu uz upotrebu vatre smrad moze mu se jer ga ameri i kgor podrzavaju

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter