Izvor: Kurir.rs
18.08.2023 u 22:30
3

VEČERA ZA LIDERE REGIONA: Predsednik Vučić u ponedeljak na večeri kod premijera Grčke

Grčki premijer Kirijakos Micotakis organizovaće u ponedeljak, 21. avgusta neformalnu večeru za lidere regiona, na kojoj će učestvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PREDSEDNIK SRBIJE U DVODNEVNOJ POSETI MAĐARSKOJ: Vučić će u Budimpešti prisustvovati svečanim ceremonijama i imati brojne sastanke

Na sastanku, koji će se održati u vili Maksimos, razgovaraće se o proširenju i evropskoj budućnosti regiona, kao i o energetskoj bezbednosti na Balkanu i u jugoistočnoj Evropi.

Na večeri će, pored Vučića biti prisutni predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen, predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel, kao i predsednik Crne Gore Jakov Milatović, premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačeski, predsednica Ministarskog saveta Bosne i Hercegovine Borjana Krišto i lider albanskih separatista Aljbin Kurti.

Na skupu će učestvovati i lideri zemalja regiona koje su članice EU – premijer Bugarske Nikolaj Denkov, Hrvatske Andrej Plenković i Rumunije Jon-Marsel Čolaku, dok su predsednica Slovenije i predsednik Albanije sprečeni da dođu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “VEČERA ZA LIDERE REGIONA: Predsednik Vučić u ponedeljak na večeri kod premijera Grčke”

  1. Kuku lele ko su sve gosti . Kakav li ce to razgovor biti , mozda bi se mogla koja rec progovoriti sa Makedoncem i sa Grkom ostali ……………..

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter