Izvor: Informer
20.10.2023 u 11:23
0

VESIĆ česitao DAN OSLOBOĐENJA BEOGRADA!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić čestitao je danas svim građanima Beograda - Dan oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu, dodajući da je izgradnja metroa, gradske železnice, obilaznice oko Beograda, glavne železničke stanice, novog sajma, pruge do aerodroma simbol ostvarenja sna koji su imali oslobodioci Beograda - da se naš slobodni grad razvija i gradi.

– Čestitam svima Dan oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Beograd je oslobođen 20. oktobra 1944. godine, nakon 1.287 dana okupacije. U toj borbi za slobodu u kojoj danas možemo da gradimo, život je dalo 950 Crvenoarmejaca i 2.965 pripadnika NOB-a – podsetio je Vesić.

Dodao je da svi veliki infrastrukturni projekti koji se danas grade u Beogradu, a koje gradi i finansira Vlada Republike Srbije, kao što su metro, gradska železnica, obilaznica oko Beograda, nove železnička i autobuska stanica, novi sajam, rekonstruisani aerodrom dokaz kako se naš grad u slobodi razvija.

– Ovi projekti su razvoj Beograda i ostvarenje sna. Ranije za to nije bilo političke volje, znanja… Pre Vučića, njima nije to bilo važno, ili nisu znali, ali nama je sada i važno i znamo kako da razvijamo naš grad i našu zemlju – rekao je ministar Vesić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter