Izvor:
17.12.2018 u 08:47
0

VESIĆ: Izbori su najbolji dokaz da građani ne glasaju za prevarante!

Rezultate jučerašnjih izbora Srpska napredna stranka vidi kao dokaz da građani cene rad, viziju i energiju kao i to što se mi borimo za nova radna mesta i da reformišemo Srbiju, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić.

– Nema boljeg istraživanja javnog mnjenja od izbora, a oni su vrlo jasno pokazali kakvo poverenje uživa Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka među građanima. To je najbolji dokaz da ljudi ne nasedaju na prevare koje im nudi Dragan Ðilas i njegov opozicioni savez – rekao je Vesić.

On je rekao da oni za ovih nekoliko godina nisu ponudili odgovor niti na jedno važno pitanje.

– Ako ih pitate šta misle o Kosovu i Metohiji oni ne znaju, kako privući strane investitore ni to ne znaju. Jedino što nude građanima to su laži i podmetanja i nasilje i pokušaj da skrenu pažnju na sebe. Ta politika kod građana ne prolazi – ukazao je Vesić.

On je dodao i da su doživeli fijasko pre devet meseci na izborima u Beogradu, a sada i u svim ovim opštinama, a pogotovo u Lučanima.

– Sada su tamo osvojili skoro tri puta manje što govori da građani ne žele da glasaju za one koji su prevaranti – rekao je Vesić.

On je dodao da građani vide da SNS radi prave stvari i da se Aleksandar Vučić bori za ovu zemlju, da se dovode investitori, da se bori za Kosovo i Metohiju i da se Srbija ponovo uspravlja.

Govoreći o incidentima tokom jučerašnjih izbora Vesić je istakao da su predstavnici opozicije ometali izborni proces kao i da su upali u policijsku stanicu i pretili državnoj sekretarki Dijani Hrkalović.

– Oni su čitav dan pokušavali da izazovu incident u Lučanima jer im je to trebalo kako bi opravdali svoj neuspeh. Oni stalno pokušavaju da pobegnu od izbora jer su za njih izbori strašni sud. Njih ne interesuju izbori kao način dolaska ili odlaska sa vlasti je na tim izborima ne mogu da pobede. Njihov je interes da to urade na ulici ali ovo je demokratska zemlja u kojoj se tačno zna kako se gubi i dobija vlast. Kada budu dobili poverenje građana na izborima moći će da vladaju a do tada im ni ulica neće pomoći – naglasio je Vesić.

On je istakao da se nasilje produžava, bio je napad na novinarku i rednicu Studija B, a ovog vikenda napadnut je i novinar Pinka, emisije Kontravizija.

– Opozicija smatra da su novinari dobri samo ukoliko izveštavaju kako oni žele. Zato je napadnuta novinarka Studija B Barbara Životić, jer se usudila da izveštava drugačije od onoga kako Ðilas misli da treba. Pretnja nasiljem je konstantna njihova politika a istovremeno se žale na nasilje – rekao je Vesić.

On je dodao da je Ðilas naučio da on uređuje medije jer je tako radio dok je bio vlast. Bio je gospodar srpskih medija i preko reklamnih sekundi je vladao medijima.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter