Izvor: BSC happy portal
15.09.2023 u 10:45
1

VOJISLAV ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: „Ne bi trebalo prekidati pregovore u vezi sa Kosovom – znao sam da od ovih neće biti ništa“

Ni Albanija nikad nije bila pravna država, a kamoli da je to ikada bila takozvana država Kosovo, izjavio je gostujuću u jutarnjem program HAPPY TV Vojislav Šešelj

On smatra da je za celoukupnu situaciju kriva vlast onih koji su centralne pregovore oko Kosova iz Ujedinjenih Nacija prebacili na tle Evropske unije, odnosno pod posredstvom EU.

PREDSEDNIK VUČIĆ NA VAŽAN DATUM: „Srbijo, srećan Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave“ (FOTO)

  • Sve zemlje EU osim njih pet priznale su nezavisnost Kosova, Kosova kao nezavisne države I kako oni mogu koji se pojavljuju kao pregovarači ispred EU mogu da posreduju kad priznaju nezavsino Kosovo, evo kako visimo kako nikako – objašnjava Šešelj.

On dalje ističe da su sve rekacije Aljbina Kurtija potpomognbute ili urađene u dogovoru sa njima. I da ikakva buka koju oni ponekada dignu, ali ne preduzimaju ni jedan korak da spreče ono što on radi.

  • One ponekad dignu poneku buku, ali ne preduzimaju ni jedan korak da sperče ono što on radi. Na primer on nikada nije mogao da uvede specijalne policijske snage na sever Kosova bez saglasnosti komandanta KFORA, nije mogao drugačije to da uradi.

Isto važi i za neregularne izbore koje organizovao na severu, za koje prema Šešeljevim rečima nikako nije smeo da sprovede. I to nije smeo da uradi takođe.

  • Ja sam i pre nekoliko dana rekao da ništa ne očekujem od Brisela, I zaista se desilo ništa, oni su valda da bi odobrovoljili Kurtija ponudili nekakvi kompromis da se ide zajedno sa formiranjem zajednice srpskih opština I sprovođenjem Francusko Nemačkog plana , ni to Kurti nije prihvatio a Vučić jeste možda I na nekom od prethodnih stastanak, jer njima je povereno da to urade.

Šešelj kaže ne može ovako, stalno nešto novo, ne može to tako , aposlutno ne može. Jedno je dogovore i to mora da se ispuni. Navodi Vojislav Šešelj.

Nije to međunarodni sporazum , ali kakav god bi se sporazum sa Kosovom postigao morao bi se proemniti ustav Srbije.

To podrazumeva ugrađivanje bar jedne odredbe koja bi to regulisala – naglašava on. I zato što EU samo prati svoje interese predsednik Vučić mora biti veoma oprezan.

Šešelj se ne slaže sa predlozima pojedinih političara da pregovore treba prekinuti

  • Bilo bi bilo pametno da se prekinu pregovori, ne bi to bilo pametno išlo bi na našu štetu. On treba da nastavi učešže u pregovorima ali bi trebalo da smanji kontakte sa pojedinim nižim izaslanicima, sa zamenicima pomoćnika. Jer to treba da bude zvanično I dokumentovano – smatra Šešelj. Iz razloga sklonosti kao on misli zapadnih zemlja da ono što nije dokumentovano kasnije ne priznaju .

I Kurtijevi zahtevi nisu sloučajni jer ga oni u njima podržavaju, On asamo traqži nezavisno Kosovo I samo to ponavlja, jer je on jedna kruta dogmatska struktura, da će tako privoleti Vučića da prihvati nezavino Kosovo, to je njihova računica”.

Govoreći o skandalu koju portesa Crnu Goru Šečlej kaže da Crnom Gorom odavno vlada mafija i da ništa nije iznenađujuće.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VOJISLAV ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: „Ne bi trebalo prekidati pregovore u vezi sa Kosovom – znao sam da od ovih neće biti ništa“”

  1. Kod Dr. Seselja nema nikakvih diskusija, jasnij ne može da se objasni. Genije!!! Htela sam da se osvrnem na prethodnog gosta emisije “
    dobro jutro Srbiji”, ne mogu nikada da mu zapamtim ime… počinje sa “M”. Pitanje: Kako je gospodin alaliticar mislio sa izjavom: “ zbog nekog tamo bombardiranja Jugoslavije”… sta je pesnik hteo time da kaže? Sramotno i uvredjujuce!!!! Sta je sa žrtvama, da li su to “neke tamo žrtve”?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter