Izvor:
17.09.2019 u 10:46
0

VUČIĆ: Borićemo se da pronađemo sve nestale osobe!

Borićemo se da pronađemo sve nestale osobe, a nisu nestali dok god ih pominjemo, poručio je predsednik Aleksandar Vučić.

To je rekao tokom posete Udruženju porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM.

On je tu poruku napisao u spomen – knjizi Udruženja, gde su mu neki od članova preneli neke od tragičnih priča o njihovim ubijenim i nestalim na Kosovu i Metohiji, u periodu od 1998. do 2004. godine.

Vučić je rekao i da će se truditi da država ulaže što više na KiM, kako bi srpski narod ostao i opstao na Kosmetu.

Jedna od članica udruženja zahvalila se predsedniku na poseti i zamolila ga da se za mlade na Kosmetu uradi sve što je moguće, kako bi ostali na KiM.

Od prvog dana je, kaže, članica Udruženja, živi u Babinom mostu, a radi u Prilužju.

Tri člana njene porodice su kidnapovana.

"Mnogo je mladih, a govorim o svom sinu i drugim mladima, koji ne mogu da nađu posao. Želimo da vas zamolimo da za te mlade nešo uradimo. Moj sin je kao drvoseča otišao u Norvešku da radi, sa ekonomskim fakultetom. Treba da učinimo nešto da oni ostanu na KiM", zamolila je ona Vučića.

Udruženje su sa predsednikom posetili i ministar za rad Zoran Đorđević i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/Printscreen (buducnostsrbijeav)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter