Izvor: Tanjug
31.05.2023 u 15:57
0

VUČIĆ ČESTITAO ERDOGANU NA POBEDI: „Pored postojećih projekata, zajedno ćemo raditi na novim poduhvatima…“

Predsednik Vučić pozvao je predsednika Erdogana da poseti Srbiju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas tokom telefonskog razgovora predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu na izbornoj pobedu, uz želje da i u ovom mandatu uspešno vodi zemlju putem razvoja.

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKAZAO PUT U BRATISLAVU: „Ostajem sa svojim narodom i našim vojnicima“ (VIDEO)

Vučić je ovom prilikom istakao da je Turska izuzetno važan partner Srbiji, ne samo na bilateralnoj osnovi, već i na međunarodnoj političkoj sceni, saopšteno je iz kabineta predsednika Srbije.

Erdogan se interesovao za aktuelnu situaciju na Kosovu i Metohiji, te ga je predsednik Vučić upoznao sa hronologijom događaja koji su vodili u eskalaciju nasilja nad tamošnjom srpskom zajednicom.

Takođe je zamolio šefa turske države da upotrebi ugled i uticaj svoje zemlje kako bi u regionu opstao mir i zavladala stabilnost.

„Nadam se da ćemo, pored postojećih projekata, zajedno ćemo raditi na novim poduhvatima, koji će ubrzati snažan razvoj celog regiona, zbližiti ljude i povezati ekonomije“, rekao je predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter