Izvor: Novosti
04.12.2021 u 08:22
0

VUČIĆ DANAS U LOZNICI: Odbio helihopter, ide automobilom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ići će danas u Loznicu automobilom, uprkos najavljenim blokadama. 

Kako prenose mediji, predsednik nije želeo da na razgovore sa meštanima u Gornjim Nedeljicama ide helikopterom, kako mu je sugerisano, a osim razmatranja projekta „Jadar“, u direktnoj komunikaciji sa narodom, predviđeno je da obiđe i infrastrukturne radove na teritoriji Šapca. Takođe, Vučić će posetiti i domaćinstvo poljoprivrednika Živadina Rosića i njegove porodice koji obrađuju oko 25 hektara zemlje i bave se ratarstvom i stočarstvom odnosno tovom junadi. 

Kako je prethodno najavljeno, predsednik bi od 15 časova trebalo da razgovara sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja, u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija „Rio Tinto“.

Vučić je pozvao isključivo građane tih sela da prisustvuju skupu i nije pozvao svoje pristalice iz Loznice, Krupnja ili bilo kog dela Srbije da dođu na skup.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter