Izvor: BSC happy portal
03.12.2023 u 12:30
0

(UŽIVO) VUČIĆ DOČEKAO ĐORĐU MELONI: Premijerka Italije u prvoj poseti Srbiji (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće danas predsednicu Vlade Italije Đorđu Meloni koja će boraviti u prvoj poseti Srbiji otkako je izabrana na mesto premijerke Italije.

ĐORĐA MELONI HITNO NAPUSTILA SAMIT G7: Italija u velikom problemu, evakuisano 36.000 ljudi! (FOTO)

Kako je najavljeno iz Službe za saradnju s medijima predsednika Republike, za 13 sati predviđen je svečani doček predsednice italijanske Vlade ispred Palate “Srbija“.

Vučić i Meloni će zatim imati tet-a-tet sastanak, nakon čega su predviđene izjave za medije. Vučić je pre dva dana u Dubaiju rekao da očekuje srdačan razgovor sa italijanskom premijerkom. Na pitanje da li će tema razgovora biti i mogućnost da se Italija aktivnije uključi u pregovore sa Prištinom o čemu je ranije govorila Meloni, Vučić je kazao da će i to biti tema, ali i bilateralna saradnja dve zemlje i ekonomski odnosi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter