Izvor: Kurir.rs
06.09.2020 u 12:35
0

VUČIĆ IZ BRISELA Verujem da će biti rezultata o 3 teme! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se uživo iz Brisela, danas nešto pre 12 časova, rekavši da se jutros sastao sa Miroslavom Lajčakom i izaslanikom SAD Metjuom Palmerom te dodavši da veruje da će biti rezultata i to povodom ove tri teme – nestalima, interno raseljenim našim ljudima i ekonomiji.

– Da vidimo šta je dobro za sve, i Srbe i Albance – rekao je Vučić rekavši da pregovori u Briselu nikad nisu laki, da EU insistira na tome da vodi dijalog a pošto smo mi na evropskom putu, moramo da učestvujemo u tome.

PROČITAJTE JOŠ…

KRIVIČNA PRIJAVA protiv Mila Đukanovića!

Pompeo primio Hotija u Vašingtonu! PODRŽAO nastavak DIJALOGA Beograda i Prištine!

Posle Vašingtona Vučić ima VAŽAN SUSRET u Briselu!

ZAUSTAVILI GA NA ULAZU! Novaku nisu DALI da UĐE na TERENE US OPENA, evo i ZBOG ČEGA! (VIDEO)

On je na pitanje novinara odgovorio i da je Palmeru pokazao sporazum u Vašingtonu. 

O stolici kod Trampa u Beloj kući

– To nije priča o sedenju nego kibicovanju i kritikovanju… Neću o njihovim snovima i niskim strastima… I da mi nisu dali ni da sednem ja ne bih imao nikakav problem… Ja sam tamo otišao da se borim za svoju zemlju i svoj narod a ne kakva je stolica te da i je mala, uska, ovakva, onakva… A to što je rekla Zaharova više govorio o njoj i njenom nevaspitanju a ne o nama… – dodao je Vučić i naglasio da je njemu dovoljna, voda, flašica kole i pita i on je zadovoljan…

Predviđeno je da se predsednik Srbije tokom boravka u Briselu sastane sa i predsedavajućim Spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom i komesarom za proširenje EU Oliverom Varhejijem.

Sutra od 11 časova predsednik Aleksandar Vućić predvodiće delegaciju Srbije u razgovorima o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine koja se održava na visokom političkom nivou uz posredstvo šefa diplomatije EU Žosepa Borela i specijalnog predstavnika EU Miroslava Lajčka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter