Izvor:
18.11.2017 u 19:14
0

VUČIĆ: Nije u interesu SNS, ali jeste Srbije, SAMO TO JE VAŽNO!

Predsednik SNS Aleksandar Vučić, koji je danas predložio na sednici Glavnog odbora stranke da se ne spajaju redovni beogradski izbori sa vanrednim paralmentarnim, rekao da ta odluka nije u najboljem interesu stranke, ali da je uveren da je u najboljem interesu Srbije.

– Srbija ne može da čeka, rekao je Vučić i dodao da možda odluka o neodržavanju vanrednih parlamentarnih izbora nije u najvećem interesu stranke, ali je lično apsolutno uveren da je u najboljem i najvećem interesu Srbije.

– A to jeste naša obaveza , da služimo Srbiji i interesu Srbije, rekao je Vučić u obraćanju na sednici Glavnog odbora.

Sednica Glavnog odbiora se nastavlja iza zatvortenih vrata na kojoj će naprednjaci da se izjasne o predlogu predsednika stranke i beogradskim i parlamentarnim izborima.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter