Izvor: Tanjug/BSC Happy
14.05.2023 u 15:15
1

„NE MOŽETE DA POHVATATE GDE PARE IMAJU“: Vučić o tvrdnjama da je Jeremić deo afere u SAD-u

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom tvrdnji o umešanosti lidera Narodne stranke Vuka Jeremića u aferu u SAD, da američke vlasti treba da se bave time i da misli da su one za sada dogurale daleko u istrazi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom tvrdnji o umešanosti lidera Narodne stranke Vuka Jeremića u aferu u SAD, da američke vlasti treba da se bave time i da misli da su one za sada dogurale daleko u istrazi.

– Vi tim ljudima ne možete da pohvatate gde sve pare imaju. Oni vam pokažu da je ovaj primio tri miliona evra od ovog, na drugom mestu tri miliona evra. Sada sam video izveštaj, ima (Jeremić) neku firmu u Delaveru. Vi da pitate ovaj narod ovde, ljudi nemaju pojma gde je Delaver –  izjavio je Vučić odgovarajući na pitanje novinara o izveštaju američkog Komiteta za nadzor američkog Kongresa, u vezi sa tvrdnjama o aferi u SAD-u u kojima je navodno umešan Jeremić.

UŽIVO PREDSEDNIK VUČIĆ I MINISTAR GAŠIĆ U SMEDEREVU: Za koji dan više neću biti PREDSEDNIK STRANKE, 26. ću saopštiti sve, IZBORI najkasnije u septembru

Upadneš u prostorije i onda šta… osim što će policija da te izbaci odatle i uhapsi. Gledam te besmislene pričeo Majdanu, Petom oktobru. Mislite bez izbora da zauzimate. Nema novog „Majdana“ u Beogradu. Ja neću da se držim do poslednjeg dana za fotelju, kada budem imao 26 posto, mnogo mnogo više pa ću da podnesem ostavku. Samo 75 potpisa skupite, ja ću da vam dodam da imate 85 idemo na referendum o meni. Sad ćemo i mi da se skupimo pa da vidimo. Doduše, oni kažu dolaze sa jajima, mi sa sendvičima – zaključuje predsednik.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NE MOŽETE DA POHVATATE GDE PARE IMAJU“: Vučić o tvrdnjama da je Jeremić deo afere u SAD-u”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter