Izvor: aLO
27.05.2020 u 20:52
0

VUČIĆ OBJAVIO NOVI SPOT: IDEMO NAPRED, OVAKO ĆE IZGLEDATI SRBIJA 2025!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom zvaničnom Instagram nalogu promotivni video spot o tome koliko je u prethodnom periodu učinjeno na razvoju naše zemlje.




Srbija je napredovala na mnogim egzistencijalnim poljima, i tek će napredovati. Urađeno je mnogo na planu plata, penzija, razvoju industrije, izgradnji puteva i saobraćajne infrastrukture.

Srbija je povratila međunarodni ugled u očima mnogih država, kako malih, tako i onih velikih sila. Naši gosti bili su lideri brojnih moćnih zemalja.

Učinjeno je dosta na polju stranih ulaganja, investicija, a 2025. godina će pokazati kako Srbija postaje regionalna sila, a možda, što da ne i jedna od razvijenijih zemalja u Evropi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter