Izvor:
23.06.2018 u 13:38
0

VUČIĆ ODGOVARA NA PROVOKACIJE NAKON MEČA ŠVAJCARSKA-SRBIJA: Ponosan sam na naš narod, tužni smo ali nikoga nismo vređali!

Predsednik Vučić odgovorio je na provokacije pojedinih Albanaca nakon pobede Švajcarske nad Srbijom.

Vučić je istakao da je srpska nacija ponosna i u bolu i u radosti, a mrziteljima Srbije i albanskim provokatorima je poručio da slobodno nastave i dalje da nas mrze jer to govori o njima, kao i o nama.

– Ponosan sam na naše građane, naša nacija je bila ujedinjena u tugi sinoć i mislim da teško da smo ikada bili tužniji. Ali nikoga nismo vređali, bili smo tužni zato što volimo svoje zemlju, a ne zato što mrzimo druge. Mi ćemo podržati naše sportiste, verujem u pobedu na sledećoj utakmici, a i ako JE ne bude, jedanko ćemo da volimo svoju zemlju i sportiste i uvek da budem uz njih rekao je predsednik i dodao da nikada nećemo pevati provokativne pesme kao što su pojedini slavili uz stihove "stići će vas naša ruka i u Srbiji…".

– Ne treba nam pesma protiv drugih, ni mržnja, a oni nas neka mrze, to govori i o našoj i njihovoj velčičini. Svako će sebe da pronađe. Ponosan sam na građane Srbije i ponosan sam što, čak i ako smo tužni ujedinjeni smo u ponosu. Jedva čekamo da ujedinjeni ponovo navijamo i da se borimo za svoju zemlju, a vama braćo Rusi čestitam na dosadašnjim pobedama – zaključio je Vučić.

Kurir

Foto: Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter