Izvor:
07.03.2017 u 15:03
0

VUČIĆ PORUČIO AMERIKANCIMA: Samo neka mi oni ne sole pamet i ne dele lekcije o medijima!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom zamerki Stejt departmenta kada je reč o slobodama i cenzuri medija, da prvo pogledaju sebe, pa tek onda da drže lekcije po svetu i da drugima "sole pamet".

Vučić je sinoć, gostujući na televiziji Pink, upitao da li su Amerikanci ozbiljni kada je reč o medijima i da li gledaju CNN i svoje medije.

– Gledam američke medije i čitam ih i, majko mila, da vas glava zaboli kada vam o tome drže predavanje – rekao je Vučić.

Na konstataciju da su novinari u Srbiji ugroženi, premijer se saglasio da jesu, a kao primer je naveo novinarku televizije Studio B, koja je "stavljena na stub srama jer se drznula da postavi jedno pitanje dosovskom predsedničkom kandidatu".

Kako je objasnio, u Srbiji se dobrim novinarima nazivaju samo oni koji su spremni da premijeru "skoče na glavu", a ne i oni koji to čine i predstavnicima opozicije.

– I tu su Amerikanci u pravu – zaključio je Vučić.

Tanjug
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter