Izvor: HAPPY BSC
13.02.2023 u 14:42
0

VUČIĆ PRISUSTVOVAO SEDNICI SLUŽBI BEZBEDNOSTI: Pored brojnih izazova i pretnji bezbednosna situacija u Srbiji stabilna

Vlada Srbije saopštila je danas da je na sednici Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, kojoj je predsedavao sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Ivica Dačić, a u čijem radu je učestvovao predsednik Republike Aleksandar Vučić, razmatrana aktuelna bezbednosna situacija u Republici Srbiji, sa posebnim akcentom na Kosovo i Metohiju.

Zaključeno je da je i pored brojnih izazova i pretnji po bezbednost zemlje, bezbednosna situacija u Srbiji stabilna i da sve službe bezbednosti aktivno rade kako bi otklonile bilo kakav bezbednosni rizik po mir i stabilnost u Srbiji i regionu, kao i po naše građane.

„PRIJATELJSTVO KINE I SRBIJE PREVAZILAZI PLANINE I OKEANE“: Si Đinping čestitao predsedniku Vučiću Dan državnosti (FOTO)

Takođe, razmatrane su teme koje se odnose na refleksije krize u Ukrajini na situaciju u Srbiji, kao i konstantni izazovi po bezbednost zemlje od ilegalnih migranata naročito na severu Vojvodine.

Sednici Biroa prisustvovali su članovi Biroa, direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin, direktor Vojnobezbednosne agencije general-major Đuro Jovanić, direktor Vojnoobaveštajne agencije general-major Zoran Stojković, kao i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, predsednik Izvršnog veća AP Vojvodine Igor Mirović i direktor Kancelarije Saveta za nacionalnu bezbednost i zaštitu tajnih podataka Goran Matić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter