Izvor: Novosti
21.08.2022 u 15:44
0

VUČIĆ: Različito gledamo na destabilizaciju na Kosmetu! NATO ne sme da dozvoli otvoreni sukob bilo koga na KiM!

NATO ne sme da dozvoli otvoreni sukob bilo koga na KiM.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se obratio javnosti gde je govorio o pregovorima u Briselu.

Vučić je istakao danas da NATO i Srbija različito gledaju na destabilizaciju situacije na Kosovu, ali je poručio da svakako neće doći do destabilizacije na administrativnim prelazima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vučić je, upitan da li je od generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga dobio garancije da će vojna alijansa delovati u slučaju destabilizacije, rekao da će Kfor delovati, ali da različito gledamo na destabilizaciju.

Ivica Dačić pruža apsolutnu podršku predsedniku:“SPS čvrsto stoji u podršci Aleksandru Vučiću u ovim ključnim danima za budućnost i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji“

– Neko gleda na postavljanje barikada kao na destabilizaciju, a mi kada se krši nešto što piše u sporazumima, kao što je kada kosovska policija upada na sever KiM – objasnio je on.

Svakako, kaže, NATO ne sme da dozvoli otvoreni sukob bilo koga na KiM, jer to piše u Rezoluciji 1244.

– U rezoluciji piše još svašta ali nikoga briga. Piše i na tarabi svašta, pa se niko ne zaleće – rekao je on.

Vučić je istakao da sigurno neće doći do destabilzacije na administrativnim prelazima, već da je to moguće samo negde drugo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter