Izvor: novosti
21.08.2022 u 15:56
0

VUČIĆ O KRIVIČNIM PRIJAVAMA PROTIV PRIPADNIKA HRVATSKE VOJSKE ZA ZLOČINE NAD SRPSKIM CIVILIMA: Zločinci moraju da odgovaraju bez obzira što ih u Hrvatskoj proglašavaju za heroje!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas javnosti gde je govorio o pregovorima u Briselu.

Predsednik je rekao da ne zna šta se dešava sa krivičnim prijavama protiv pripadnika hrvatske vojske za zločin nad srpskim civilima u Petrovačkoj koloni, ali da zločinci moraju da odgovaraju bez obzira što ih u Hrvatskoj proglašavaju za heroje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ivica Dačić pruža apsolutnu podršku predsedniku:“SPS čvrsto stoji u podršci Aleksandru Vučiću u ovim ključnim danima za budućnost i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji“

– Nisam tužilac za ratne zločine, ali sam ponosan na činjenicu da je neko imao hrabrosti posle 27 godina da traži odgovornost za ubijenu srpsku decu i starce. Ta deca koja su pobijena na Petrovačkoj cesti su imala sedam, 11 i 13 godina i nisu ni počela da žive. Onima koji to zloupotrebljavaju da bi govorili kao neko ima nešto protiv Hrvata poručio bih da to nije istina, jer se samo ima protiv zločinaca koji su ubili tu decu – naglasio je Vučić.

Istakao je da je za njega „tih osmoro zaklopljenih očiju“ veća svetinja od svih napada na njega, državu koju vodi i njegovu porodicu.

– Jer ako nismo u stanju da decu zaštitimo, onda ne zaslužujemo da postojimo kao država. Nadam se da će zločinci odgovarati, oni koji su ubijali decu i pri tome proglašavani za junake, a da se nisu pokajali i otišli na grob da polože cvet – nalgasio je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter