Izvor: Kurir.rs
05.10.2023 u 16:36
1

PREDSEDNIK SRBIJE SE OBRATIO IZ GRANADE: „Mi smo zemlja koja će održavati mir i stabilnost, budite sigurni u to“

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obraća se danas povodom učestvovanja na Samitu Evropske političke zajednice u Granadi, na koji je pozvano 47 šefova država i vlada, kao i predsednik Evropskog saveta, predsednik Evropske komisije i predsednik Evropskog parlamenta.

– Imali smo ne lake razgovore. Razgovarali smo kao delegacija sa oko 25 svetskih lidera. Učestvovali smo i na energetskom panelu – rekao je predsednik Vučić.

– Razgovarao sam sa svima o svim temama, nikada ništa nisam krio od našeg naroda. Sutra je važna sednica Evropskog saveta. Moći ću da vam dam više zaključaka večeras kada budem završio razgovore sa Makronom – rekao je predsednik.

JAČANJE ODNOSA SRBIJE I ITALIJE: Vučić se sastao sa Đorđom Meloni (FOTO)

– Mi smo zemlja koja će održavati mir i stabilnost, budite sigurni u to – naglasio je predsednik Vučić odgovarajući na pitanja španskih medija u Granadi.

– Ono što je nama potrebno jesu solucije bazirane na realnosti, da dostignemo kompromis, a ne nešto bazirano na snu, a da se sa druge strane ništa ne pruži – istakao je predsednik o dijalogu sa Prištinom.

Na trećem samitu Evropske političke zajednice, koji se danas održava u Granadi u Španiji, okupljeni su lideri 47 evropskih zemalja, a jedna od glavnih tema je proširenje EU.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK SRBIJE SE OBRATIO IZ GRANADE: „Mi smo zemlja koja će održavati mir i stabilnost, budite sigurni u to“”

  1. A kako ćemo održavati mir i stabilnost ako nas napadnu Šiptari na KiM a nemamo oružje da se branimo, mi ćemo biti u gubitku , svremena na vreme tako, a tako se radi na terenu pa se odesili njih dosta ili ubije neko i gubitak je konstantan .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter