Izvor: Kurir.rs
21.09.2023 u 09:32
1

TAČNO U 17 SATI, ISTORIJSKI GOVOR PREDSEDNIKA: Vučić se obraća na Generalnoj skupštini UN – evo koja će biti GLAVNA TEMA

Predsednik Aleksandar Vučić boravi u Njujorku gde učestvuje na 78. zasedanju Generalne skupštine UN, a kako je saopštio on će održati govor danas oko 17 sati po našem vremenu.

– Glavna tema mog govora biće principi međunarodnog javnog prava, kao politički veteran, želim da ostavim pečat i tim govorom i molim građane Srbije da to poslušaju, biće posle 17 sati, govoriću činjenice, istinu i verujem da se mnogima neće dopasti – rekao je Vučić i dodao:

– Možda ću da govorim i nešto duže, možda će da me prekinu, neki su govorili i duže, njih nisu prekidali – zaključio je Vučić i rekao da je popisao sve velike lidere koji su govorili duže te da će te činjenice iskoristiti ukoliko ga budu prekinuli.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TAČNO U 17 SATI, ISTORIJSKI GOVOR PREDSEDNIKA: Vučić se obraća na Generalnoj skupštini UN – evo koja će biti GLAVNA TEMA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter